Starter på nytt

Da starta jeg på nytt i bloggverden eller hva jeg skal kalle det. Kjente jeg savna og blogge litt og følte jeg trang et sted og legge ut bildene jeg tar som jeg kan få tilbakemeldinger på. Bruker jo instagram men kan ikke legge ut absolutt alle bilder der, det vil jo spamme opp feeden til followerne mine stakkars..
Dettte kommer vel for det meste til å være en fotoblogg, kommer ikke til å skrive noe spessielt tror jeg, mulig det kommer litt hverdag, anbefalinger, outfits osv innimellom men ellers foto. 

For dem som ikke vet det, jeg heter Else-Lill og er 16år, elsker foto og det er vel noe av det jeg kommer til å holde på med en stund. Er vel ikke så veldig mye mer og skrive vel. Designet blir sikkert ferdig løpet av kvelden/natta så hvis det ikke ser helt bra ut holder jeg på med og fikse det.
3 kommentarer

victoriaskau

04.08.2013 kl.18:24

Så kult! Jeg har forresten en give away på bloggen min hvor man kan vinne en goodiebag full med masse forskjellig sminke fra mange forskjellige sminkemerker, bare å delta hvis dette høres interessant ut :):)

Maria

04.08.2013 kl.20:37

Vel, have fun med blogginga bitch<3

You know u love me, xoxo your bestiee cx<3

Ingrid med W

04.08.2013 kl.21:40

ja så lenge du legger ut bilder av meg hver dag så er det ok

Skriv en ny kommentar

, Skien

Else-Lill 17år  Foto ~Kjæresen ~Hverdag ~Alt mulig


    Else-Lill 17år  Foto ~ Kjæresen ~ Hverdag ~ Alt mulig ~ Instagram Følg meg på instagrm
    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dyr Foto Hverdag Inspirasjon Macro New In Photoshoot

Arkiv

Juli 2014 Mai 2014 Desember 2013 November 2013 August 2013

hits