150714

God morgen. Da fikk ikke jeg sovet lengre, haha. Hater når jeg vokner og er trøtt men ikke får til å sove igjen..
Idag skal jeg være med Nicho, vetikke hva vi skal finne på men vi har 3mnd idag. Og imorra drar vi med mamma til hytta så det blir koselig. Vet ikke hvor mye blogging det blir den neste uka nå da, men vi får se.

Hva skal du idag?

Instagram update

De nyeste bildene mine fra instagram. Legger ut noen her også men gjerne følg meg på instagram for å følge med på hva jeg gjør der også. Instagrammen min er elselill_p

Hva heter du på instagram?

Varme dager

Heihei! Nå har jeg akuratt kommet inn igjen fra sola og fått tatt meg en kald dusj. Idag har jeg ikke gjort annet enn å ligge ute i sola og hørt på musikk. Det er utrolig deilig når det er så fint vær som det har vært nå i det siste, men syntes 30grader kan bli litt for varmt til tider også. Heldigvis er det meldt litt kaldere men fortsatt fint vær til uka som kommer.
Nå blir det bare å slappe av resten av kvelden inne foran vifta helt til jeg sovner! 

Hva har du gjort i dag?

Before I die

Beklager for dårlig blogging i det siste. Har ikke gjort så veldig mye. Har vært med Nicho hele uka, sov  der fra tirsdag til onsdag. På tirsdag ble vi med en veninne og kjæresten hennes til olavsberget, og de andre dagene har vi bare gått rundt i byen og på herkules. Idag skal jeg til byen med mamma så kan blogge fra det hvis jeg kjøper noe, også på kvelden skal jeg, mamma og pappa grille så det blir koselig!
Det har jo vært utrolig fint vær i det siste, nesten litt for varmt så da er et bare å nyte de dagene med sommer man kan få her i Norge. 
Her er noen before I die som jeg hadde satt sammen for en stund siden, de gjelder vel ennå bortsett fra den "knowing your crush likes you back", den har vel blitt oppfylt da jeg er sammen med verdens beste gutt! 

//weheartit

Hva har du gjort i det siste?
Har du noen spesielle "Before I die"? 

Hva heter din blogg?

Tenkte å starte igjen med å blogge, har lenge gått rundt og tenkt på å starte men har liksom aldri tatt meg tid. Men siden det er sommerferie nå og jeg har litt bedre tid så ville jeg prøve igjen. Det kommer vel for det meste til å bli lagt ut bilderjeg tar og noe fra dagen også men vi får se.
Har noen blogger på lager som jeg kan legge ut og har jo mange  bilder nå som jeg ikke har lagt ut så skal prøve å ikke slutte igjen med en gang!

For å komme inn i den såkalte "bloggverden" igjen tenkte jeg å lese noe blogger og få litt inspirasjon og slikt, også fordi jeg ikke har stort å gjøre idag siden det regner og jeg bare kommer til å ligge inne i senga hele dagen. Så gjerne legg igjen en kommentar med bloggen din så skal jeg ta en tur innom!


Hva heter din blogg? 

Hva er din instagram?

Siden jeg har fri idag og ikke har så veldig mye å gjøre akuratt nå tenkte jeg å gå gjennom instagram profiler, like og kommentere bildene og kanskje følge noen også. 
Går også innom bloggen din og kommenterer tilbake!  Så bare legg igjen instagrammen din så jeg kan se på den og ha noe å gjøre idag. Og du må gjerne besøke min instagram også hvis du vil, elselill_p.Hva heter du på instagram?

Starter igjen

Da har jeg tenkt og starte også blogge litt igjen. Skal prøve å ikke slutte med engang og skal se hvor mye jeg får til. Har vært innom bloggen mange ganger og tenkt på å starte igjen men så angra jeg igjen, og sånn holdt det på, haha! Men som sagt, nå skal jeg prøve igjen  så får vi se hvor lenge det varer.

Skal til byen senere med mamma så da kan jeg legge ut innkjøp senere og ikveld skal jeg kanskje på kino med Ingrid så kan sikkert ta noe bilder mens jeg er med henne!


Et bilde jeg tok fra en fotooppgave på skolen

Hva skal du idag?

Starter på nytt

Da starta jeg på nytt i bloggverden eller hva jeg skal kalle det. Kjente jeg savna og blogge litt og følte jeg trang et sted og legge ut bildene jeg tar som jeg kan få tilbakemeldinger på. Bruker jo instagram men kan ikke legge ut absolutt alle bilder der, det vil jo spamme opp feeden til followerne mine stakkars..
Dettte kommer vel for det meste til å være en fotoblogg, kommer ikke til å skrive noe spessielt tror jeg, mulig det kommer litt hverdag, anbefalinger, outfits osv innimellom men ellers foto. 

For dem som ikke vet det, jeg heter Else-Lill og er 16år, elsker foto og det er vel noe av det jeg kommer til å holde på med en stund. Er vel ikke så veldig mye mer og skrive vel. Designet blir sikkert ferdig løpet av kvelden/natta så hvis det ikke ser helt bra ut holder jeg på med og fikse det.
Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mai 2014 » Desember 2013

, Skien

Else-Lill 17år  Foto ~Kjæresen ~Hverdag ~Alt mulig

Kategorier

Blogg Dyr Foto Hverdag Inspirasjon Macro New In Photoshoot

Arkiv

Juli 2014 Mai 2014 Desember 2013 November 2013 August 2013


hits