Foto - Himmel

//Iphone5S

Hva syntes du?

Weheartit


Lille julaften

Beklager for dårlig blogging men har bare ikke tatt meg tid til å blogge, skal prøve å vli flinkere. I det siste har jeg ikke gjort stort heller, har kjøpt inn alle julegaver og idag pakket jeg de inn og leverte ut.  Sov hos Emilie fra lørdag til søndag, det var veldig koselig siden det er en stund siden vi har hatt sleepover nå. Julefølelsen er desverre ikke helt på plass med 0snø og regn og sol hele tia så får håpe det kommer snø snart! Ikveld skal jeg bare slappe av hjemme, spille kort med mamma og pappa og se på tv tenker jeg.
Her er to bider jeg tok av Emilie på en liten photoshoot lørdags kvelden, ble litt fornøyd med dem men vet ikke, hva syntes du?

Husker ikke kamera og objektiv siden jeg brukte familien hennes sitt, da jeg ikke hadde mitt med,
men er hvertfall et Nikon kamera og en telezoom objektiv! 
#Lillejulaften #photoshoot #bestfriend #jul 

Hva skal du ikveld?
Har du fått Julefølelsen? 

Foto - Glass

Dårlig blogging i det siste, sorry for det.. Idag på skolen tok vi bilder av glass i studio. Ganske gøy egentlig. Siden ingen av de jeg jobba med hadde noen spessielt fine glass, så gikk vi ned til de på RM og fikk låne noen litt finere glass der av noen vi kjente. Så drev vi og "lekte" litt med lyset og slik så vi fikk bra nok bilde til oppgaven vi hadde.

Canon eos 60D + Tamron 18-270mm

Hva syntes du?
Har du tatt bilder av glass før? 

"Cinemaskope"

Canon eos 60D + Tamron 18.270mm

Syntes?

Throwback - Else&Maria

Jeg bare blogger et lite innlegg for Elselill, håper hu blir fornøyd, og ser hvor mye vi har forandret oss, kanskje ikke så mye på utseende, men på oppførsel, herregud.

-Maria

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mai 2014 » Desember 2013

, Skien

Else-Lill 17år  Foto ~Kjæresen ~Hverdag ~Alt mulig

Kategorier

Blogg Dyr Foto Hverdag Inspirasjon Macro New In Photoshoot

Arkiv

Juli 2014 Mai 2014 Desember 2013 November 2013 August 2013


hits