God Jul!

Da var det jul igjen, og tenkte å ønske alle som leser dette en strålende jul med venner og familie. Senere kommer farmor og onkel og skal feire julaften hos oss, så skal vi spise ribbe og dessert, opne gaver og bare snakke og kose oss. Kommer til å ta noe bilder iløpet av kvelden så enten kommer dem imorra eller senere ikveld, kommer også et innlegg om gavene etterhvert.

GOD JUL!
Hvordan feirer du jul?

Gratulerer med dagen farmor

Dårlig blogging for tia, men har vært en prøve å øve til hver dag i forrige uke også har jeg vært så trøtt og sliten etter skolen så det eneste jeg har gjort er å sove og øve litt til prøve.
Idag hadde vi bursdag for farmor, bursdagen hennes er jo ikke føre imorra, eller nå blir det vel senere idag da. Men siden det var lettere for folk og komme og slik idag feiret vi den idag istedenfior, utrolig koselig det og siden jeg ikke har sett Anna siden konfen min var det jo veldig koselig å være med hu igjen, utrolig søt unge. Men merker at jeg er utrolig sliten og trøtt etter kvelden nå, masse bråk fra de voksne og sieden jeg starter bli syk så var det o veldig deilig at selskapet tok slutt! Imorra skal jeg være med Emilie, kanskje det blir noe bilder og blogging da.
Verdens skjønneste unge, ahah!

Hva har du gjort idag?

091213

Sorry for dårlig blogging men har vært prøver jeg har prioritert og har hatt besøk hele helga så tenkte egt ikke så mye på bloggen. har en prøve imorra i foto som jeg skal øve til nå, men tenkte å slenge inn et lite innlegg først.  Som sagt har det vært mye prøver så har ikke skjedd stort, men Maria var her i helga så vi tok noen bilder, var i byen og slikt, det kan jeg legge ut senere når jeg har fått fiksa med bildene.
Ikveld skal jeg bare slappe av og øve litt til prøve imorra føre jeg sikkert bare sovner foran pc'n. 

Canon eos 60D + Tamron 18-270mm

Hva skal du ikveld?
Har du mye prøver på skolen for tia? 

The hunger games - Catching fire

Som sagt var jeg og Ingrid på catching fire igår.Jeg som vanlig hadde ikke noe spesielle forventninger til filmen, jeg vet ikke men jeg har vel aldri noe spesielle forventninger til ting.
Men jeg syntes filmen var veldig bra, starten var kanskje litt kjedelig når det ikke skjedde så mye men når ting begynte å skje ble det mer spennende og gøy. Jeg som starter å grine veldig fort av filmer begynte nesten å grine nå også, men syntes alltid det er så kleint å grine på en kino haha så klarte og holde meg. Slutten kom veldig fort på følte jeg, og overhørte mange andre når vi gikk at dem også syntes det så kan nesten ikke vente til neste film kommer!

Idag skal jeg ikke noe spessielt, tenkte å kanskje ta noen bilder som jeg kan legge ut senere, så skal jeg vel bare ligge i senga og se på film som jeg har gjort de siste kveldene.

Oi, veldig fin mobilkvalitet..

Hva skal du idag?
Har du sett catching fire? 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mai 2014 » Desember 2013

, Skien

Else-Lill 17år  Foto ~Kjæresen ~Hverdag ~Alt mulig

Kategorier

Blogg Dyr Foto Hverdag Inspirasjon Macro New In Photoshoot

Arkiv

Juli 2014 Mai 2014 Desember 2013 November 2013 August 2013


hits