Foto - Himmel

//Iphone5S

Hva syntes du?

150714

God morgen. Da fikk ikke jeg sovet lengre, haha. Hater når jeg vokner og er trøtt men ikke får til å sove igjen..
Idag skal jeg være med Nicho, vetikke hva vi skal finne på men vi har 3mnd idag. Og imorra drar vi med mamma til hytta så det blir koselig. Vet ikke hvor mye blogging det blir den neste uka nå da, men vi får se.

Hva skal du idag?

Instagram update

De nyeste bildene mine fra instagram. Legger ut noen her også men gjerne følg meg på instagram for å følge med på hva jeg gjør der også. Instagrammen min er elselill_p

Hva heter du på instagram?

Varme dager

Heihei! Nå har jeg akuratt kommet inn igjen fra sola og fått tatt meg en kald dusj. Idag har jeg ikke gjort annet enn å ligge ute i sola og hørt på musikk. Det er utrolig deilig når det er så fint vær som det har vært nå i det siste, men syntes 30grader kan bli litt for varmt til tider også. Heldigvis er det meldt litt kaldere men fortsatt fint vær til uka som kommer.
Nå blir det bare å slappe av resten av kvelden inne foran vifta helt til jeg sovner! 

Hva har du gjort i dag?

New in

Idag var jeg på brotorvet med mamma, siden det var så varmt så tenkte vi det kunne være litt deilig å gå inne på et kaldt kjøpesenter og det ikke var så mange fok der. Det som er så deilig med å være med mamma til byen er at henne kjøper klær for meg, haha! Ble litt klær idag og, fakisk lenge siden jeg har vært i byen og handla klær.
Fikk et spørsmål om å legge ut bilder fra olavsberget med Nicho, men tok desverre ingen bilder der hvis ikke skulle jeg gjerne lagt ut noe, men kan prøve å ta noe en annen gang haha!


Hva har du gjort idag?
 

Before I die

Beklager for dårlig blogging i det siste. Har ikke gjort så veldig mye. Har vært med Nicho hele uka, sov  der fra tirsdag til onsdag. På tirsdag ble vi med en veninne og kjæresten hennes til olavsberget, og de andre dagene har vi bare gått rundt i byen og på herkules. Idag skal jeg til byen med mamma så kan blogge fra det hvis jeg kjøper noe, også på kvelden skal jeg, mamma og pappa grille så det blir koselig!
Det har jo vært utrolig fint vær i det siste, nesten litt for varmt så da er et bare å nyte de dagene med sommer man kan få her i Norge. 
Her er noen before I die som jeg hadde satt sammen for en stund siden, de gjelder vel ennå bortsett fra den "knowing your crush likes you back", den har vel blitt oppfylt da jeg er sammen med verdens beste gutt! 

//weheartit

Hva har du gjort i det siste?
Har du noen spesielle "Before I die"? 

Gymnastic

Tok noen turnebilder med Emilie her en dag, og siden jeg ikke har blogget på en stund har jeg jo ikke fått lagt ut noe så her u go!
Idag har jeg ikke gjort mye annet enn å sitte inne i regnværet og snakket med Nicho på tlf.

Hva har du gjort idag?

Hva heter din blogg?

Tenkte å starte igjen med å blogge, har lenge gått rundt og tenkt på å starte men har liksom aldri tatt meg tid. Men siden det er sommerferie nå og jeg har litt bedre tid så ville jeg prøve igjen. Det kommer vel for det meste til å bli lagt ut bilderjeg tar og noe fra dagen også men vi får se.
Har noen blogger på lager som jeg kan legge ut og har jo mange  bilder nå som jeg ikke har lagt ut så skal prøve å ikke slutte igjen med en gang!

For å komme inn i den såkalte "bloggverden" igjen tenkte jeg å lese noe blogger og få litt inspirasjon og slikt, også fordi jeg ikke har stort å gjøre idag siden det regner og jeg bare kommer til å ligge inne i senga hele dagen. Så gjerne legg igjen en kommentar med bloggen din så skal jeg ta en tur innom!


Hva heter din blogg? 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mai 2014 » Desember 2013

,

Kategorier

Blogg Dyr Foto Hverdag Inspirasjon Macro New In Photoshoot

Arkiv

Juli 2014 Mai 2014 Desember 2013 November 2013 August 2013


hits