Foto - Katteportrett
Hva synts du?

Hva er din instagram?

Siden jeg har fri idag og ikke har så veldig mye å gjøre akuratt nå tenkte jeg å gå gjennom instagram profiler, like og kommentere bildene og kanskje følge noen også. 
Går også innom bloggen din og kommenterer tilbake!  Så bare legg igjen instagrammen din så jeg kan se på den og ha noe å gjøre idag. Og du må gjerne besøke min instagram også hvis du vil, elselill_p.Hva heter du på instagram?

The hunger games - Catching fire

Som sagt var jeg og Ingrid på catching fire igår.Jeg som vanlig hadde ikke noe spesielle forventninger til filmen, jeg vet ikke men jeg har vel aldri noe spesielle forventninger til ting.
Men jeg syntes filmen var veldig bra, starten var kanskje litt kjedelig når det ikke skjedde så mye men når ting begynte å skje ble det mer spennende og gøy. Jeg som starter å grine veldig fort av filmer begynte nesten å grine nå også, men syntes alltid det er så kleint å grine på en kino haha så klarte og holde meg. Slutten kom veldig fort på følte jeg, og overhørte mange andre når vi gikk at dem også syntes det så kan nesten ikke vente til neste film kommer!

Idag skal jeg ikke noe spessielt, tenkte å kanskje ta noen bilder som jeg kan legge ut senere, så skal jeg vel bare ligge i senga og se på film som jeg har gjort de siste kveldene.

Oi, veldig fin mobilkvalitet..

Hva skal du idag?
Har du sett catching fire? 

Innkjøp 231113

Da er jeg hjemme igjen fra byen med mamma! Noe som er greit å ha med mamma til byen er vel at hu betaler alt for meg så slipper jeg å bruke penger selv, haha!
Vi var først og fiksa noe bilder til farmor så dro vi til brotorvet og handla litt, etterpå satt vi oss for å spiste på bergbys, sunn lørdag haha! Nå skal jeg snart på kino med Ingrid, skal se catching fire så det blir sikkert bra. Blogger vel om det engang iløpet av morradagen tenker jeg. Husker ikke prisen på tinga og kasta kvitteringa, hah!

                                                H&M                                   Adapter; Expert - Penner; Nille

BikBok


Hva syntes du?
Hva har du gjort idag? 


Starter igjen

Da har jeg tenkt og starte også blogge litt igjen. Skal prøve å ikke slutte med engang og skal se hvor mye jeg får til. Har vært innom bloggen mange ganger og tenkt på å starte igjen men så angra jeg igjen, og sånn holdt det på, haha! Men som sagt, nå skal jeg prøve igjen  så får vi se hvor lenge det varer.

Skal til byen senere med mamma så da kan jeg legge ut innkjøp senere og ikveld skal jeg kanskje på kino med Ingrid så kan sikkert ta noe bilder mens jeg er med henne!


Et bilde jeg tok fra en fotooppgave på skolen

Hva skal du idag?

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mai 2014 » Desember 2013

, Skien

Else-Lill 17år  Foto ~Kjæresen ~Hverdag ~Alt mulig

Kategorier

Blogg Dyr Foto Hverdag Inspirasjon Macro New In Photoshoot

Arkiv

Juli 2014 Mai 2014 Desember 2013 November 2013 August 2013


hits