God Jul!

Da var det jul igjen, og tenkte å ønske alle som leser dette en strålende jul med venner og familie. Senere kommer farmor og onkel og skal feire julaften hos oss, så skal vi spise ribbe og dessert, opne gaver og bare snakke og kose oss. Kommer til å ta noe bilder iløpet av kvelden så enten kommer dem imorra eller senere ikveld, kommer også et innlegg om gavene etterhvert.

GOD JUL!
Hvordan feirer du jul?

Lille julaften

Beklager for dårlig blogging men har bare ikke tatt meg tid til å blogge, skal prøve å vli flinkere. I det siste har jeg ikke gjort stort heller, har kjøpt inn alle julegaver og idag pakket jeg de inn og leverte ut.  Sov hos Emilie fra lørdag til søndag, det var veldig koselig siden det er en stund siden vi har hatt sleepover nå. Julefølelsen er desverre ikke helt på plass med 0snø og regn og sol hele tia så får håpe det kommer snø snart! Ikveld skal jeg bare slappe av hjemme, spille kort med mamma og pappa og se på tv tenker jeg.
Her er to bider jeg tok av Emilie på en liten photoshoot lørdags kvelden, ble litt fornøyd med dem men vet ikke, hva syntes du?

Husker ikke kamera og objektiv siden jeg brukte familien hennes sitt, da jeg ikke hadde mitt med,
men er hvertfall et Nikon kamera og en telezoom objektiv! 
#Lillejulaften #photoshoot #bestfriend #jul 

Hva skal du ikveld?
Har du fått Julefølelsen? 

Gårsdagens bilder

Igår kom Emilie til meg så stakk vi og tok noen bilder ute, senere dromjeg med mamma og pappa til farmor men var så flink at jeg tryna på isen når jeg gikk ut av bilen, haha. Så ble jeg irritert og stakk hjem igjen, fin start på uka. Idag øvde vi til matte i hele dag siden vi har mattetentamen imorra. Også klarte jeg selfølgelig å revne buksa også haha. Nå har jeg nettop sett på linus i svingen, så skal jeg game litt tetris føre jeg må øve til mattetentamen og skrive ferdig resten av hjelpearkene vi kan ha med.
Hva skal du idag?


Gratulerer med dagen farmor

Dårlig blogging for tia, men har vært en prøve å øve til hver dag i forrige uke også har jeg vært så trøtt og sliten etter skolen så det eneste jeg har gjort er å sove og øve litt til prøve.
Idag hadde vi bursdag for farmor, bursdagen hennes er jo ikke føre imorra, eller nå blir det vel senere idag da. Men siden det var lettere for folk og komme og slik idag feiret vi den idag istedenfior, utrolig koselig det og siden jeg ikke har sett Anna siden konfen min var det jo veldig koselig å være med hu igjen, utrolig søt unge. Men merker at jeg er utrolig sliten og trøtt etter kvelden nå, masse bråk fra de voksne og sieden jeg starter bli syk så var det o veldig deilig at selskapet tok slutt! Imorra skal jeg være med Emilie, kanskje det blir noe bilder og blogging da.
Verdens skjønneste unge, ahah!

Hva har du gjort idag?

091213

Sorry for dårlig blogging men har vært prøver jeg har prioritert og har hatt besøk hele helga så tenkte egt ikke så mye på bloggen. har en prøve imorra i foto som jeg skal øve til nå, men tenkte å slenge inn et lite innlegg først.  Som sagt har det vært mye prøver så har ikke skjedd stort, men Maria var her i helga så vi tok noen bilder, var i byen og slikt, det kan jeg legge ut senere når jeg har fått fiksa med bildene.
Ikveld skal jeg bare slappe av og øve litt til prøve imorra føre jeg sikkert bare sovner foran pc'n. 

Canon eos 60D + Tamron 18-270mm

Hva skal du ikveld?
Har du mye prøver på skolen for tia? 

Foto - Glass

Dårlig blogging i det siste, sorry for det.. Idag på skolen tok vi bilder av glass i studio. Ganske gøy egentlig. Siden ingen av de jeg jobba med hadde noen spessielt fine glass, så gikk vi ned til de på RM og fikk låne noen litt finere glass der av noen vi kjente. Så drev vi og "lekte" litt med lyset og slik så vi fikk bra nok bilde til oppgaven vi hadde.

Canon eos 60D + Tamron 18-270mm

Hva syntes du?
Har du tatt bilder av glass før? 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mai 2014 » Desember 2013

, Skien

Else-Lill 17år  Foto ~Kjæresen ~Hverdag ~Alt mulig

Kategorier

Blogg Dyr Foto Hverdag Inspirasjon Macro New In Photoshoot

Arkiv

Juli 2014 Mai 2014 Desember 2013 November 2013 August 2013


hits