New in

Idag var jeg på brotorvet med mamma, siden det var så varmt så tenkte vi det kunne være litt deilig å gå inne på et kaldt kjøpesenter og det ikke var så mange fok der. Det som er så deilig med å være med mamma til byen er at henne kjøper klær for meg, haha! Ble litt klær idag og, fakisk lenge siden jeg har vært i byen og handla klær.
Fikk et spørsmål om å legge ut bilder fra olavsberget med Nicho, men tok desverre ingen bilder der hvis ikke skulle jeg gjerne lagt ut noe, men kan prøve å ta noe en annen gang haha!


Hva har du gjort idag?
 

Innkjøp 231113

Da er jeg hjemme igjen fra byen med mamma! Noe som er greit å ha med mamma til byen er vel at hu betaler alt for meg så slipper jeg å bruke penger selv, haha!
Vi var først og fiksa noe bilder til farmor så dro vi til brotorvet og handla litt, etterpå satt vi oss for å spiste på bergbys, sunn lørdag haha! Nå skal jeg snart på kino med Ingrid, skal se catching fire så det blir sikkert bra. Blogger vel om det engang iløpet av morradagen tenker jeg. Husker ikke prisen på tinga og kasta kvitteringa, hah!

                                                H&M                                   Adapter; Expert - Penner; Nille

BikBok


Hva syntes du?
Hva har du gjort idag? 


Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mai 2014 » Desember 2013

, Skien

Else-Lill 17år  Foto ~Kjæresen ~Hverdag ~Alt mulig

Kategorier

Blogg Dyr Foto Hverdag Inspirasjon Macro New In Photoshoot

Arkiv

Juli 2014 Mai 2014 Desember 2013 November 2013 August 2013


hits